Ajută și tu educația prin campania #DareTo!

25/10/2017 12:47

Print pagePDF pageEmail page

   Toamna lui 2017 vine cu o campanie de promovare a conceptului de educație non-formală: #DareTo.

   Proiectul este ințiat de Școala de Valori, și atrage atenția asupra educației și importanței acesteia în formarea tinerilor și spune poveștile celor care au îndrăznit să-și depășească limitele pentru a produce o schimbare în comunitate.

   În cadrul campaniei sunt implicați atât adolescenți care au dovedit rezultate excepționale în domeniile de care sunt pasionați, cât și reprezentanți de renume din diverse arii de activitate, oglindă a ceea ce se poate obține prin muncă, pasiune și perseverență atunci când îți trăiești vocația.

   Printre poveștile #DareTO îi regăsim pe:

Iv cel Naiv – “Freelancingul mi-a adus timpul și libertatea de a afla cine sînt.”

Bogdan Luca – „Am avut curajul să lucrez ca și web designer de la 18 ani.”

Cristian Lupescu – “Am construit primul hub educațional din învățământul de stat din România.”

   Cine donează pentru proiectele Școala de Valori, poate asigura tinerilor programe de educație nonformală care îi pot transforma în promotori ai schimbării, dezvoltând proiecte cu impact în comunitate.

   Concret, cum poți susține tinerii #DareTo?

  • Dă mai departe. Ne ajută un tag către un prieten care ar putea fi interesat sau curios să ne cunoască sau un share la proiectele noastre postate pe pagina de Facebook Școala de Valori.
  • Vorbește prietenilor, colegilor și familiei despre proiectele Școala de Valori și misiunea noastră de a încuraja tinerii prin educația nonformală.
  • Fă o donație pentru Școala de Valori, astfel încât să creștem proiectele noastre de educație pentru tineri. Găsești aici toate informațiile: www.scoaladevalori.ro/implica-te/fa-o-donatie/
  • Devino fundraiser. Strânge fonduri pentru proiectele noastre participând la competiții de alergare, de înot sau donându-ți ziua de naștere. Mai multe detalii pe www.scoaladevalori.ro/implica-te/devino-fundraiser/
  • Alte modalități de implicare găsești pe www.scoaladevalori.ro/implica-te/
Tags:

Comentează şi tu