simularea_parlamentului_european

Simularea Parlamentului European este deschisă tuturor celor care urmează studii universitare, nivel licență și master, indiferent de universitatea în care studiază sau de specializarea urmată, dar și elevilor de liceu care până în luna aprilie 2013 au împlinit vârsta de 18 ani.

La completarea formularului de înscriere, participantii sunt rugați să clasifice în ordinea preferințelor comisiile și grupurile politice din care doresc să facă parte. Fiecare participant va face parte dintr-un singur grup politic și va participa la ședințele unei singure comisii, în funcție de preferințele sale. 

Cei interesați să ia parte la Simularea Parlamentului European, vor completa formularul de înscriere, la care vor atașa un CV și o scrisoare de intenție în care își vor justifica alegerea pentru comisie, respectiv partid. Toate acesta vor fi transmise automat pe adresa de e-mail simularepe@yahoo.com.

Termenul limită pentru primirea aplicațiilor este 8 Martie 2013, ora 23:59.

Rezultatele selecției se vor anunța în data de 22 Martie 2013 pe www.simularepe.ro, precum și pe adresele de e-mail ale celor înscriși, indiferent de rezultatul selecției.

Vrei sa comentezi?