În seara de Halloween se poate intra gratuit la Muzeul Antipa

31/10/2017 17:45

Print pagePDF pageEmail page

   De Halloween, Muzeul Antipa,îi îndeamnă pe tineri să nu le fie frică să meargă la muzeu! Un simplu selfie cu Girafantoma îți va asigura intrare gratuită la “Antipa”! 

   Din păcate, în ziua de azi mulți tineri au o reținere în a merge la muzeu. Mersul la film sau o ieșire la bere sună uneori mai bine.

   Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” vrea să atragă atenția asupra acestui lucru. În fiecare săptămână, aici se organizează expoziții interesante și evenimente din care toți avem de învățat.

   Pentru a vorbi pe înțelesul tuturor și pentru a face mai ușor accesul la un astfel de eveniment, poți face cunoștință cu Girafantoma.  Este Girafa“Antipa” care s-a gândit să se costumeze în fantomă de Halloween. Mai mult decât atât, este dornică să facă selfie-uri cu oricine își dorește asta și

   „Mesajul pe care încercăm să îl transmitem tuturor este că în știință lucrurile nu trebuie să fie neapărat mereu foarte sobre; adesea este important să descoperim latura amuzantă a muncii de cercetător”  spune Luis Ovidiu Popa, Director General Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

   Nu uitați să nu vă fie frică de muzeu! Intrați! E de bine!

Tags:

Comentează şi tu