1-leu-pentru-olimpici

   Facultatea de Geografie împreună cu Asociația Studenților Geografi vine în ajutorul tinerilor olimpici demarând o campanie de strângere de fonduri ce are ca scop susținerea financiară a micilor geografi astfel încât România să fie reprezentată în acest an la prima ediție a Balcaniadei de Geografie, ce se va desfășura la Belgrad.

Mereu am apreciat și susținut calitatea si pasiunea în tot ceea ce privește Geografia, în rândul tinerilor în special, și mărturisim că nu puteam rămâne nepăsători la un asemenea apel. Ne bucurăm să oferim încrederea și sprijinul nostru celor care fac parte din elita generațiilor viitoare.

   Ca urmare ne adresăm tuturor profesorilor si studenților, cu rugămintea de a nu râmâne indiferenți și de a contribui cu o sumă minimă de 1 leu pentru ca 4 elevi pasionați de geografie să ne reprezinte cu mândrie la Balcaniada de Geografie, ce se va desfășura la Belgrad.

   Suntem convinși că efortul dumneavoastră va fi foarte apreciat și tinerii olimpici vor avea șansa unei experiențe de neuitat.

Vă mulțumim!

Vrei sa comentezi?