2016-Essay-Competition-imagine-site-blog

   Vrei să exersezi engleza la ea acasă? Mai ai două săptămâni să te înscrii, GRATUIT, la concursul “Shakespeare School Essay Competition”. Poți intra în competiție dacă ești elev de gimnaziu sau liceu, cu vârsta între 11 și 20 ani. Dacă te afli printre marii câștigători, ai șansa să experimentezi viața într-un campus universitar britanic și să studiezi limba engleză la cele mai înalte standarde.

   Tema acestei ediții este: #thegenerationgap

   Ce ai de facut? Scrie un text original în limba engleză prin care să răspunzi la întrebarea ce pot învăța adulții de la generația ta? Înscrie, apoi, eseul pe site-ul shakespeare-school.ro, până pe 30 martie 2016.

   Autorii celor mai bune 30 de eseuri sunt invitați în etapa a 2-a a competiției: interviul cu profesorii Shakespeare School, în urma căruia se stabilește ierarhia finală. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Festivității de premiere, care va avea loc în București, în luna iunie 2016.

   Premiile concursului Shakespeare School Essay Competition sunt în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărți, dicționare și multe alte surprize.

  Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

   Ambasadorul celei de-a 8-a ediții „Shakespeare School Essay Competition” este Andy Szekely – speaker, trainer, autor și antreprenor. Rolul său este acela de a oferi participanților un exemplu personal și profesional de perseverență, gândire creativă și performanță susținută prin pasiune.

   Mai multe detalii despre temă și regulament se găsesc pe pagina competiției, aici.

Vrei sa comentezi?