imagine-stire-4-aprilie-2016

    Cangurul Lingvist, Secțiunea Engleză a avut loc în data de 27 februarie 2016 la nivel național. În urma testării, comisia  de validare a rezultatelor a desemnat elevii calificați la faza a doua. Clasamentele de promovare la această fază s-au realizat pe clase, indiferent de nivelul ales. S-au calificat la această fază elevii cu cele mai bune punctaje.

   Faza a doua are loc în data de 16 aprilie 2016, iar participarea este gratuită. Elevii vor avea în plus un test de listening format din 20 de întrebări.

   Organizatorii pun la dispoziția participanților 3 centre de testare la nivel național: București, Bacău, Cluj-Napoca. Repartiția elevilor în centre este afișată pe site-ul www.cangurul.ro, pe pagina Cangurul Lingvist.

   În funcție de rezultatele obținute la fiecare clasă se vor acorda excursii în Europa sau locuri în Tabăra Internațională Cangurul de la Arefu, județul Argeș sau premii oferite de sponsori. Primii zece elevi clasați la Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo vor participa la examenul Cambridge (versiunea computer-based), în vederea obținerii Certificatului Cambridge. Participarea la faza a treia este gratuită.

   Programul de desfășurare a fazei a doua și regulamentul de testare se regăsesc pe site-ul www.cangurul.ro, în pagina proiectului, sau accesând linkul: http://goo.gl/QkK6e0

   Lista cu elevii calificați la faza a doua este afișată pe site-ul www.cangurul.ro, pe prima pagină.

   Confirmarea de participare se realizează până pe 10 aprilie 2016, telefonic sau prin e-mail.

  Cangurul Lingvist își propune să atragă elevii în studiul limbilor moderne și testează cunoștințele de limbă și civilizație, intuiția, logica și viteza de reacție.

   Parteneriatul Cangurul&Cambridge English aduce o lărgire a modului de testare a cunoștințelor de limba engleză.

   Pentru noi, educația contează. Susținem dezvoltarea profesională a tinerilor și îi încurajăm să participe la activități extrașcolare care să le dezvolte competențele cheie.

   Informații suplimentare se pot obține telefonic la numerele 0212434035, 0212434036, la adresa de email inscrieri@cangurul.ro sau pe site-ul www.cangurul.ro.

Vrei sa comentezi?