360- Career-Event

   BEST București organizează în perioada 10-14 martie 2014 cea de-a IV-a ediție 360 Career Event, un eveniment de carieră ce oferă studenților și tinerilor absolvenți ai universităților din București șansa de a-și forma bazele unei cariere de succes, aducând mai aproape de aceștia companiile și oferindu-le oportunitatea de a participa la multiple activități orientate pe informarea, instruirea și consolidarea viitorului lor profesional.

   360 Career Event debutează luni, 10 martie,  cu o sesiune de training-uri realizate de către CCOC, la Biblioteca Centrală UPB, ce au ca scop definirea primilor pași în carieră. Așadar studenții vor avea posibilitatea de a afla cum să interacționeze cu mediul angajatorilor, li se vor prezenta tehnici de realizare a unui CV și modalități de pregătire pentru interviul perfect.

   Între 11 și 14 martie, studenții sunt așteptați la Biblioteca Metropolitană – filiala Ion Creangă, unde vor putea participa la prezentări de companie, workshop-uri și interacțiune directă și deschisă cu reprezentanții companiilor în cadrul Employers’ Lounge, care le vor oferi o viziune asupra inițierii unei cariere în domeniul dorit. Astfel, tinerii vor putea să afle ultimele noutăți din mediul profesional și vor putea să intre în contact direct cu reprezentanții companiilor participante Accenture, BRD, Cegeka, Enel, Endava, Luxoft și Misys. Concomitent cu aceste activități, studenții vor avea posibilitatea, printr-o vizită la sediul companiei, de a o cunoaște din interior și a afla mai multe despre modul său de funcționare, domeniul de activitate și oportunitățile pe care le oferă.

   Pentru a participa la 360 Career Event studenții sunt invitați să viziteze site-ul www.bestbucuresti.ro/360 și să se înscrie la una sau mai multe dintre activitățile ce se vor desfășura pe parcursul celor 5 zile.

   BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească non-guvernamentală și non-profit, bazată pe voluntariat, prezentă în 33 de țări din Europa, care oferă studenților, printr-o gamă diversificată de evenimente, posibilitatea de a învăța și de a se dezvolta. Grupul local BEST din Universitatea POLITEHNICA din București este format din peste 70 de membri și a organizat în decursul celor 19 ani de activitate evenimente care facilitează comunicarea și dezvoltarea studenților atât pe plan local cât și internațional: 26 cursuri academice, 9 schimburi culturale, 15 competiții inginerești și 18 evenimente de carieră.

Vrei sa comentezi?