Tenis Partener_3 MPG

   Va fi un weekend fierbinte in Capitala pentru ca se vor incinge spiritele pe zgura la Cupa Secom, un turneu Gold cu traditie organizat de Tenis Partener la Daimon Sport Club.

   Evenimentul va lua startul vineri, 24 iulie 2015, la ora 16:00, iar jucatorii au ocazia sa-si etaleze talentul si sa ofere meciuri energizante. Au raspuns invitatiei la acest turneu 70 de pasionati de tenis, incadrati la nivelurile de joc 6, 7 si 8, unii dintre cei mai buni jucatori, care se vor lupta pentru Cupa Secom.  Desi va predomina atmosfera degajata si relaxanta de vara, sunt asteptate meciuri echilibrate, frumoase si foarte interesante.

   Sambata, 25 iulie, sunt programate 2 sesiuni pentru ca turneul sa se poata desfasura in conditii optime ca urmare a temperaturilor mari din aceasta perioada. Astfel ca, prima sesiune de meciuri va incepe la ora 08:00, iar dupa-amiaza de la ora 16:00 si pana in jurul orei 21:30 – 22:00 va urma cea de a doua sesiune. Duminica, 26 iulie, se vor desfasura semifinalele si finalele acestui turneu. Tablourile de joc sunt publicate online si pot fi consultate aici.

   Turneele organizate de Tenis Partener la Daimon Sport Club sunt de traditie, anual fiind desfasurate mai multe editii. Iubitorii sportului alb sunt bineveniti sa sustina jucatorii pe teren si sa se racoreasca cu apa Bucovina si cu bauturi reci la terasa clubului sportiv.

   Secom® s-a alaturat Circuitului Tenis Partener pentru a sustine sanatatea prin miscare, acest turneu fiind al doilea la care participa. Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, aceste solutii raspunzand nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.  Totodata, Secom® este promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

   Mai multe detalii despre evenimentele Circuitului Tenis Partener destinate amatorilor, sistemul si nivelurile de joc puteti afla de pe pagina oficiala: www.tenispartener.ro.

Vrei sa comentezi?