8-ore-peste-program-pentru-o-cauza-buna

   Un grup de voluntari, sustinuți de Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Brașov, organizează, pentru al 2-lea an consecutiv, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”, o seară de lucru pentru profesioniști din diverse domenii.

   Cele 5 organizații non-profit din Brașov care solicită ajutorul specialiștilor voluntari sunt Fundația „Casa Mea”, Clubul Sportiv Cumpără Responsabil,  Fundația FAST, Carpathian MTB Trails și Asociația „Copiii de cristal”.

   Graficieni, specialiști în marketing, comunicare, PR sau fundraising, web designeri, copywriteri sunt profesioniștii care pot contribui la rezolvarea proiectelor celor 5 organizații, construind campanii de comunicare, de strângere de fonduri, de îmbunătățire a imaginii sau  elaborând identități vizuale noi pentru organizațiile participante.

   Specialiștii care doresc să contribuie voluntar la soluționarea acestor proiecte pe 27 martie, în intervalul orar 19.00-03.00, se pot înscrie până duminică, 15 martie, completând formularul disponibil pe http://brasov.8-i.ro/voluntari/.

Vrei sa comentezi?