imagine stire engleza

   Faza a doua a Proiectului Educațional Cangurul Lingvist- Engleză a avut loc în data de 16 aprilie 2016 în trei centre din țară: București, Bacău, Cluj-Napoca. În urma testării, au fost desemnați elevii premiați la faza a doua și elevii calificați la faza a treia (susținerea gratuită a Examenului Cambridge).

   Clasamentele de premiere la faza a doua s-au realizat pe clase, indiferent de nivelul ales. Au fost premiați elevii cu cele mai bune punctaje. Premiile oferite de Editura Sigma și Institutul pentru Dezvolatrea Evaluării în Educație (IDEE) sunt: 7 sejururi la Lefkada în Grecia în perioada 11-20 iulie 2016, 11 circuite în Europa (București-Budapesta-Praga-Viena) în perioada 24-30 iulie 2016, 33 de locuri gratuite în Tabăra Internațională Cangurul de la Arefu în perioada 28 august-3 septembrie 2016 și 31 de pachete de cărți.

   De asemenea, au fost selectați elevii pentru faza a treia. Primii zece elevi clasați la Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo vor participa gratuit la examenul Cambridge (versiunea computer-based), în vederea obținerii Certificatului Cambridge.

   Listele cu elevii premiați la faza a doua și cei calificați la faza a treia sunt afișate pe site-ul www.cangurul.ro, pe prima pagină.

   Cangurul Lingvist își propune să atragă elevii în studiul limbilor moderne și testează cunoștințele de limbă și civilizație, intuiția, logica și viteza de reacție.

   Parteneriatul Cangurul&Cambridge English aduce o lărgire a modului de testare a cunoștințelor de limba engleză.

   Pentru noi, educația contează. Susținem dezvoltarea profesională a tinerilor și îi încurajăm să participe la activități extrașcolare care să le dezvolte competențele cheie.

   Informații suplimentare se pot obține telefonic la numerele 0212434035, 0212434036, la adresa de email inscrieri@cangurul.ro sau pe site-ul www.cangurul.ro.

Vrei sa comentezi?