Shakespeare_ School_Essay_Competition

Asociația Shakespeare School pentru Educație a lansat cea de-a 5-a ediție a concursului național de creație în limba engleză „2013 Shakespeare School Essay Competition”.

Sub sloganul “Write, race, win!” concursul  stimulează gândirea creativă, spiritul de inovație și originalitatea și motivează tinerii să își perfecționeze limba engleză.

Participarea la concurs este gratuită și deschisă tuturor tinerilor din România pasionați de limba engleză și cu real talent la scris, cu vârsta cuprinsă între 11 și 20 de ani.

Temele propuse sunt inedite și reprezintă o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al Cetățenilor, elevii și studenții își vor imagina că sunt președinții unui stat european nou pe care îl pot construi așa cum își doresc. Detaliile despre teme, regulament și înscriere pot fi găsite aici: http://shakespeare-school.ro/engleza-adolescenti/essay-competition

Premiile oferite marilor câștigători constau în 4 tabere de limba engleză în Anglia și România. Marii câștigători vor avea șansa să experimenteze viața într-un campus englezesc și să își perfecționeze limba engleză la ea „acasă” în tabere de 2 săptămâni la University College London și Harrow House International College, în valoare de peste 1500 lire fiecare.

Celelalte premii constau în tabere de engleză la Băișoara, în județul Cluj, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examene Cambridge, cărți, dicționare și nenumărate surprize.

Profesorii sunt și ei premiați pentru susținerea oferită elevilor. Profesorul cu cei mai mulți concurenți înscriși va participa gratuit ca însoțitor de grup într-o tabără de 2 săptămâni în Anglia, iar următorii 20 de profesori vor primi cadou cursuri de training online.

Înscrierea în concurs se face până pe 24 martie pe pagina www.shakespeare-school.ro, unde participanții pot încărca direct eseul:  http://shakespeare-school.ro/engleza-adolescenti/essay-competition

Vrei sa comentezi?