gala_lsrsA început jurizarea celor peste 200 de studenți români înscriși în cele opt categorii ale competiției „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” pentru anul universitar 2011-2012.

Premiile vor fi oferite la Gala Studenților Români din Străinătate. Evenimentul va reuni, ca în fiecare an, la Palatul Parlamentului, studenți și tineri profesioniști, personalități din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri și cel neguvernamental.

Cu acest prilej invitații și membrii Ligii vor sărbători totodată patru ani de existență a LSRS. Deși înscrierile pentru concursul Studentul Anului s-au încheiat, lista participantilor la Gală rămâne deschisă. Până în acest moment peste 500 de studenți și absolvenți care și-au rezervat un loc la Gală, la eveniment fiind așteptați peste 1000 de invitați.

Cei care doresc să participe pe 8 ianuarie 2013 la Gala Studenților Români din Străinătate la Palatul Parlamentului sunt invitați să-și rezerve un loc gratuit în sală completând formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul se face gratuit, exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

Vrei sa comentezi?