academia-de-joaca

Asociația Nonguvernamentală „Construiește viitorul” și Primăria București dau startul la distracție de Ziua Copilului. 

Mai exact, pe 1 iunie  în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Șincai), începând cu ora 11.00, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat interacțiunii copil-părinte, „ACADEMIA de JOACĂ”.

Dubla campioana mondială la gimnastică, Corina Unugureanu va da „deșteptarea” și va face încălzirea alături de voi pentru o zi ce se anunță extrem de antrenantă.

Veți avea parte de numere artistice precum: teatru educativ, teatru terapeutic alături de copiii de la Școala de Teatru „Corifeu”, muzică si dans, jocuri-concursuri, jocuri de familie, face-painting altfel, experimente distractive, numere de circ, arta sportivă, clovni, și multe-multe premii și surpize.

 Nu vor lipsi atelierele de parenting moderate de psihologi de la școlile din București, care vă așteaptă cu numeroase jocuri pentru copiii de toate vârstele.

„ACADEMIA de JOACĂ” s-a născut din grija deosebită pe care părinții o poartă educației și dezvoltării armonioase ale copiilor lor, având ca temă centrală învățarea prin joacă, și importanța prezenței părintelui în viața copiilor pentru a le oferi acestora un model concret.

Vrei sa comentezi?