opera_nationala

Din 13 februarie, copiii care nu au împlinit șase ani nu vor mai putea intra la spectacolele de la Opera Națională București. 

Anunțul a fost făcut de instituție pe pagina de Facebook.

Singurele spectacole pentru cei mai mici de șase ani, potrivit conducerii instituției, sunt cele care au loc în Sala Mare. Este vorba despre “Motanul încălțat” de Cornel Trăilescu, “Hänsel și Gretel” de Engelbert Humperdinck, “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” de Cornel Trăilescu sau “Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski.

De asemenea, copiii mai mici de șase ani pot merge la Sala Studio la următoarele reprezentații: „Flautul fermecat” de Wolfgang Amadeus Mozart;„Cutia cu jucării” de Claude Debussy; „Camera copiilor” de Modest Petrovici Musorgski; „Harap Alb” (balet pentru copii, colaj muzical); „Crăiasa Zăpezii” (balet pentru copii, colaj muzical); „Visul unei nopți de vară” (balet pentru copii, colaj muzical).

Opera Națională București a anunțat că va demara, în viitorul apropiat, o serie de proiecte și activități dedicate exclusiv copiilor (pe lângă spectacolele pentru copii), care vor fi structurate pe grupe de vârstă și care vor urmări să le stimuleze acestora gustul pentru genul operei de la o vârstă fragedă.

Vrei sa comentezi?