Actelier, unicul studio de tehnici de actorie pentru mediul business, va demara, pe 3 decembrie,o nouă sesiune de cursuri. Înscrierile se pot face până luni, 30 noiembrie, iar studenții sau cei care mai aduc un prieten la curs primesc un discount de 10%.

Afis Actelier

   Actelier este singurul curs din România care preia exerciții din pregătirea unui actor profesionist pentru a facilita adaptarea mai rapidă la provocările comunicării din mediul business. Workshop-ul a fost conceput ca un antrenament de 12 ședințe, în urma căruia cursanții vor dobândi abilități de comunicare, persuasiune și negociere, își vor sporiimaginația, creativitatea și încrederea în sine și vor învăța cum să acționeze sub presiune, în situații de criză.

   ”De-a lungul timpului, frica de a vorbi în public a ocupat întotdeauna un loc fruntaș în topul celor mai mari spaime ale oamenilor. Cu toții ne luptăm cu emoțiile, cu tracul sau cu teama de a spune ceva greșit, însă nu mereu găsim puterea și motivația de a le învinge. Actelier a fost creat tocmai pentru a veni în sprijinul celor carese confruntă cu aceste temeri, ajutându-i să aibă o prestanță impecabilă în public sau la întâlniri importante”, subliniază Eduard Haris, fondatorul Actelier.Eduard Haris este licențiat în actorie la U.N.A.T.C. și are un masterat în producția de film, în cadrul aceleiași universități. Ca actor, a dat viață mai multor personaje la Teatrul Național București, Teatrul Metropolis sau Teatrul Podul. Ca antreprenor, a fondat atât Actelier, în 2014, cât și compania de producție audio-video 111 Film, el însuși folosindu-și abilitățile de actor în mediul business în care activează.

   Trainerii celor 12 ședințe Actelier sunt Mihai Muntenițăși Camelia Pintilie, ambii actori cu o experiență valoroasă în film și teatru. De la prezența fizică la mecanisme de memorat sau tehnici de argumentare, cei doi traineri vor ajuta cursanții să își descopere și dezvolte noi abilități de business.

   Mai multe detalii despre programa Actelier, înscriere și discount-uri sunt disponibile la www.actelier.eu

Vrei sa comentezi?