Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) a eliminat taxa de înscriere la admiterea din iulie 2020.

Decizia a fost luată din dorința de a veni în sprijinul absolvenților de liceu care doresc să se înscrie la una din cele patru facultăți ale USAMV Iași.

Din cauza situației pandemice, conducerea USAMV Iași a mai decis și eliminarea testului grilă de la Facultatea de Medicină Veterinară. Așadar, admiterea la toate domeniile facultăților USAMV se va face exclusiv pe baza notelor de la BAC.

Concret, este vorba de nota de la proba scrisă de Limba și literatura română – 50% și nota de la o altă probă scrisă, la alegerea candidatului – 50%.

CALENDAR DE ÎNSCRIERE LA UNIVERSITATEA DE MEDICINA VETERINARĂ DIN IAȘI

În perioada 13 – 24 iulie 2020, se va desfășura înscrierea candidaților pentru Admiterea la licență, din sesiunea iulie 2020, la domeniile Agronomie, Horticultură, Zootehnie, Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Biotehnologii, Biologie și Medicină veterinară.

În aceeași perioadă, 13 – 24 iulie 2020, se va desfășura înscrierea pentru Învățământul la Distanță (ID), la domeniile Agronomie, Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală, Horticultură și Zootehnie.

În perioada, 6 – 20 iulie 2020, se va desfășura înscrierea pentru masterat, la domeniile Agronomie, Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală, Biologie, Horticultură și Zootehnie.

USAMV Iași oferă posibilitatea candidaților de a se înscrie și on-line, pe platforma admitere.uaiasi.ro.

Vrei sa comentezi?