scriitori-editura-trei

   Editura Trei inițiază o serie de evenimente dedicate tinerilor săi cititori, întâlnirile “Young Fiction Connection” propunând aducerea cât mai aproape a adolescenților și a autorilor preferați de ei, prin intermediul unor video-conferințe lunare.

   Proiectul debutează pe 26 februarie, ora 18.00, la Cărturești Verona, printr-o întâlnire cu Jenny Han, autoarea cărților “Tuturor băieților pe care i-am iubit” și “P.S. Te mai iubesc și-acum”.

   Jenny Han va povesti despre experiența sa de tânără autoare, va dezvălui o parte dintre proiectele sale viitoare și va răspunde întrebărilor venite din partea publicului.

   Jenny Han a scris primul său roman, “Shug” (2006), pe când era încă la colegiu. Au urmat seriile de succes “The Summer I Turned Pretty” (bestseller New York Times) și “Burn for Burn” (scrisă împreună cu Siobhan Vivian). În 2014, a publicat “Tuturor băieților pe care i-am iubit”, un roman sensibil și amuzant, care sondează trăirile unei adolescente în pragul maturizării. Lara Jean descoperă cât de important este să-ți asumi sentimentele și să-ți asculți inima. “P.S. Te mai iubesc și-acum” este continuarea emoționantă a bestsellerului internațional “Tuturor băieților pe care i-am iubit”, carte în care vedem iubirea prin ochii frumoasei Lara Jean.

   Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vrei sa comentezi?