cupa-scolilor-la-street-dance

       Ajunsă la cea de-a cincea ediție, Cupa Școlilor la Street Dance se va desfășura pe 27 aprilie  la Sala Polivalentă din Bistrița.

       Cupa Liceelor la Street Dance  este un concurs de street dance între școli, desemnând în fiecare an unitățile de învățământ campioane la dans în România.

     Scopul evenimentului este de a le dezvolta elevilor spiritul de echipă, creativitatea, sănătatea prin mișcare și a dansului ca activitate competitivă pentru petrecerea timpului liber.

     Începând din acest an, pe lângă elevii liceelor, în competiție vor fi admiși și elevii școlilor gimnaziale. De aceea, competiția națională se va numi Cupa Școlilor la StreetDance, Bistrița fiind și gazda finalei naționale!

       În cadrul evenimentului spectatorii și participanții vor avea parte de demonstrații de dans din partea juriului, a trupelor de dans IN ACTION, și din partea celor mai mari școli de dans din România, invitați de marcă din lumea streetdance-ului românesc și muzică live a unui artist cu renume din Romania și anume MAXIMILIAN, în câteva cuvinte veți avea parte de un show incendiar.

       Pentru a lua parte la Cupa Școlilor la Street Dance, tinerii dansatori trebuie să-și alcătuiască o trupă cu un număr de minim trei și maxim nouă persoane care să reprezinte o singură școală.  Apoi, trebuie să completeze formularul de înscriere și să-se pregateasca pentru cele doua probe propuse de organizatori și anume: un “SHOW TEMATIC” de maxim trei minute, care să înglobeze minim trei stiluri de dans, iar pentru cea de-a doua probă, „IMITAREA UNUI ARTIST” național sau internațional timp de maxim 2 minute.

       Competiția se va desfășura local în mai multe județe (Alba, Botoșani, Maramureș, Brașov și Constanța), iar câștigătorii locurilor I, II, III din fiecare județ vor participa la Marea Finală Națională ce va avea loc pe 27 aprilie la Bistrița.

       Pentru etapa locală deja s-au anunțat 7 licee și 6 școli generale, însă perioada de înscriere încă nu s-a încheiat, termenul limită fiind 12 aprilie.

Vrei sa comentezi?