marineci-aferim-premiera

   Cel mai așteptat film românesc al anului “AFERIM!”, în regia lui Radu Jude, a avut un număr record de spectatori în cinematografele din România, în primul weekend de lansare. 

   Pelicula care a câștigat trofeul Ursul de Argint pentru cea mai bună regie la Festivalul Internațional de Film de la Berlin a fost văzută de 20.039 de spectatori din toată țara și a obținut încasări de 257.404 lei

   „AFERIM !” este filmul românesc cu cel mai mare succes la premieră, din ultimii 13 ani, surclasând producții ca „De ce eu ?”, de Tudor Giurgiu (19.924 în primul weekend, „Poziția Copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer (19.729 spectatori) și “Selfie”, de Cristina Iacob (12.648 spectatori).

   Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, “AFERIM!” în regia lui Radu Jude, este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească a începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoțit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).

Vrei sa comentezi?