liga-studentilor-romani-din-strainatate

   Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studenților Români din Străinătate îi va premia pe cei mai buni studenți români din țară și din străinătate în cadrul unui eveniment de excepție.

  Gala Studenților Români din Străinătate va avea loc pe 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului în București.

  200 de tineri români s-au înscris în cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Român al Anului din Străinătate. Dintre aceștia, aproape 50 de finaliști au fost selectați pentru cele 8 categorii ale Competiției „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”pentru anul universitar 2012-2013.

 Aflați cine sunt acești tineri excepționali cu rezultate deosebite atât în plan academic, cât și extra-curricular accesând website-ul evenimentului: http://gala.lsrs.ro/gala-lsrs/gala-2014/finalisti/.

   Lista de înscriere la Gală este încă deschisă. Cei care doresc să participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studenților Români din Străinătate la Palatul Parlamentului sunt invitați să-și rezerve un loc în sală completând formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit și se va realiza exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

Vrei sa comentezi?