Cu o atmosferă energizantă, cu muzică pe traseu și o tematică dulce, evenimentul Hot Chocolate Race 10/5 k, susținut de Mega Image, așteaptă sute de alergători să se bucure de prima competiție din calendarul RUNFEST 2017. Pe 8 aprilie, la ora 10:00, în parcul Herăstrău, peste 600 de concurenți, care au răspuns invitației la mișcare, vor lua startul în curse de 5 și 10 kilometri desfășurate în decorul natural și proaspăt colorat de primăvară.

   Echipa MPG și-a propus să contribuie la creșterea nivelului de fericire al iubitorilor de mișcare și să le ofere o atmosferă energizantă în cadrul Hot Chocolate Race 10/5 k, cu o sesiune dinamică de încălzire pe ritmurile alerte ale membrilor Bălașa Percussion Group, la care se adaugă servicii și beneficii care să le asigure o experiență cât mai plăcută. Printre acestea se numără: amenajarea și marcarea traseului, cronometrarea curselor, puncte de alimentare și hidratare, un photo corner special pentru imortalizarea momentelor alături de cei dragi, echipă medicală și ambulanță, intervenții de urgență, garderobă și vestiar, foto și video, muzică în zona de Start/Finish oferită de DJ, dar și muzică pe traseu.

   Pentru acest eveniment au fost disponibile două pachete de concurs, Standard și Premium. Kit-ul Standard include: număr de concurs, chip de cronometrare pentru cursa de 10 km, , medalie de finisher și un delicios Chocolate Box. La pachetul Premium se adaugă o vestă polar inscripționată cu numele evenimentului Hot Chocolate Race 10/5 k. Efortul alergătorilor va fi răsplătit cu ispite dulci, la finalul curselor, oferite de Mega Image în Chocolate Box: o delicioasă băutură preparată din ciocolată caldă, o porție de fructe proaspete, diverse sortimente de biscuiți și napolitane, garnisite cu un toping savuros de ciocolată. O altă surpriză este oferită de Raw Fit Vegan care va îndulci participanții cu bomboane energizante de origine vegetală, fără zahăr și care nu sunt procesate termic, făcute din curmale, cocos și scorțișoară.

   Înscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, iar ultima zi pentru înregistrarea în eveniment și achitarea taxei de participare este miercuri, 5 aprilie.

Vrei sa comentezi?