Organizatorii ne-au anunțat că din cauza vremii (duminică, 18.06.2017, plouă și temperatura coboară sub 20 grade) evenimentul se amână. Revenim cu vești legat de noua dată setată în calendarul lor de evenimente. Vă mulțumim pentru înțelegere!

   Pentru a-i încuraja pe tinerii talentați, 2 artiști consacrați se alătură celei de-a 2-a ediții a Festivalului Divertiland Summer Fest, organizat duminica aceasta la Divertiland Water Park, pentru a pune în scenă un spectacol autentic de muzică, dans și teatru în interpretarea a peste 500 copii.

   Pe 18 Iunie distracția vine în valuri la Divertiland! Începând cu ora 12:00, peste 500 copii vor urca pe scena Festivalului Divertiland Summer Fest pentru a-și demonstra talentul și a se face remarcați în cadrul comunității artistice.

   “De fiecare dată îi încurajăm pe copii să participe la activități artistice care sa le dezvolte abilitățile și să îi ajute să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Acest festival este binevenit pentru copii și am fost foarte bucuroși să fim invitați să cântăm pe scena Divertiland Summer Fest. Duminică micii artiști vor cânta în fața dumneavoastră cu multă dăruire, iar noi, profesorii, alături de părinții și prietenii lor, vom avea emoții mai mari decât ei.” (Profesor canto și pian, Monica Pislariu Ranghilof – Studio Intermezzo)

   „Deja am emoții. Copiii sunt cel mai pretențios public și noi, artiștii, trebuie să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor lor. Sunt sigură că în câțiva ani voi întâlni mulți copii de pe scena Divertiland în showbiz. Duminică voi avea în față și alături de mine un auditoriu avizat, care își dorește să reușească în această industrie a divertismentului.” (Amna)

   „Iubesc copiii și mă bucur să mă aflu alături de ei – nu e prima oară când colaborez cu Divertiland, însă duminica aceasta, pe lângă concertul pe care îl voi susține alături de cei mici, voi fi și moderator; împreună vom cânta, vom dansa și ne vom distra din plin pe ritmuri latino.” (Fabian Sanchez) 

   Odată încheiat festivalul, distracția continuă pentru cei mici: vor petrece o zi de neuitat în cel mai mare parc acvatic din țară, bucurându-se de toate facilitățile acestuia.

   Clasat in top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park a reinventat total conceptul de divertisment în aer liber, oferind bucureștenilor (și nu numai) ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraș. Dotările de nivel internațional includ 22 tobogane, piscină cu valuri, singurul Lazy River din țară, plajă cu nisip, piscină olimpică și 9 restaurante. Zeci de instructori profesioniști asigură lecții de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot și chiar padboll. La Divertiland, aflat la ieșirea din cartierul Militari, se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât și cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispoziție de parc, precum și cu trenul care oprește chiar în stația Divertiland. Programul e de luni până duminică, între orele 10:00 si 20:00.

Vrei sa comentezi?