ukademics

   Visul tuturor elevilor tocmai a devenit realitate: s-a inventat app-ul prin care poți aplica la orice universitate din lume direct de pe telefonul mobil.

   Aplicația se numeste UKADEMICS și a câștigat premiul de cel mai bun start-up la nivel European în 2014, premiu decernat la sediul Facebook din Londra de Worth Capital. Proiectul este declarat câștigător dintr-o listă impresionantă de peste 425 de proiecte din 27 de țări.

  UKADEMICS este proiectul unei echipe internaționale de tineri antreprenori formată din: Andre Rosendo (Portugalia), Paula Pascu (România), Vako Imnaishvili (Georgia) și Maike Tils (Germania).

   UKADEMICS este echivalentul Booking.com pentru educație. E o platformă online prin care elevii interesați de studii în străinătate își pot alege programul potrivit, pot trimite aplicația la universitate și chiar iniția formalitățile de obținere a finanțării, fără a fi nevoie să părăsească website-ul sau aplicația mobilă.

  Soluția e necesară mai ales în contextul în care tot mai mulți tineri aleg să studieze în străinătate. De exemplu, numai în România peste 6.000 de tineri au plecat la studii în Marea Britanie în 2012-2013. Creșterea e de 9% comparativ cu anul precedent, și reprezintă cea mai mare creștere procentuală din Europa.

Vrei sa comentezi?