inscrieri-cangurul

    Proiectele educaționale Cangurul vă aduc noutăți pentru anul școlar 2016-2017. În urma solicitărilor primite din partea elevilor și ale părinților de a participa la Proiectele Educaționale Cangurul, am creat pe site-ul www.cangurul.ro opțiunea Înscriere Online Individuală.

   Opțiunea se adresează tuturor elevilor din clasa pregătitoare și clasele I-XII care doresc să participe la proiectele noastre în centrele de testare IDEE. Începând din 11 noiembrie 2016, elevii pot accesa această optiune, înscriindu-se la unul sau la mai multe Proiecte Educaționale Cangurul. După completarea datelor în formularul online, participantul va primi un mesaj de confirmare a înscrierii sale. Organizatorii îl vor informa în timp util cu privire la centrul de testare și la ziua desfășurării testului.

   Această modalitate vine atât în sprijinul elevilor cât și al cadrelor didactice. În cazul în care un cadru didactic are puțini elevi doritori și/ sau nu poate organiza testarea în școală, aceștia pot recomanda școlarilor și părinților opțiunea Înscriere Online Individuală de pe site-ul www.cangurul.ro

   Opțiunea se regăsește pe prima pagină a www.cangurul.ro , în partea stângă a ecranului, la secțiunea Aplicatii.

   Pentru cadrele didactice care doresc în continuare să participe la Proiectele Educaționale Cangurul înscriind un grup de elevi, modalitățile de înscriere nu s-au schimbat. Aceștia pot înscrie în continuare astfel:

  • telefonic, folosind numerele de telefon: 021.2434035 sau 021.2434036;
  • prin e-mail pe adresa inscrieri@cangurul.ro;
  • online, pe site-ul cangurul.ro, utilizând aplicația Inscriere Online Scoala.

Vrei sa comentezi?