Haiduci si Domnite_2

   Mai sunt încă 4 zile în care aveți șansa să dați curs invitației la sport și distracție în ultima aventură ciclistă din calendarul Riders Club din acest an.Competiția Haiduci și Domnițe, destinată pasionaților de mountain bike, va lua startul duminică, 8 noiembrie.

   Peste 1.200 de viteji și domnițe curajoase, mari și mici, și-au rezervat deja locurile în acest concursorganizat de echipa MPG, ce se va desfășura în pădurile Surlari și Căldărușani, la doar 30 de kilometri de București.

   Competiția propune două trasee variate și pitorești, numai bune pentru gonit călare pe biciclete în peisajul colorat de toamnă: traseul Scurt de 17 kilometri, cu diferență de altitudine de +/- 20 metri, dedicat atât domnițelor și haiducilor mai mici, cu vârste între 6 și 13 ani, cât și celor mai mari, aflați la începutul curselor de mountain bike; traseul Standard de 32 kilometri, cu diferență de altitudine +/- 20 metri, este destinat celor mai pricepuți să alerge călare pe două roți pe cărări șerpuite în natură, cu provocări suficiente pentru a le testa îndemânarea și rezistența.

   Pentru acest final de sezon de ciclism au fost pregătite mai multe surprize și premii consistente. Astfel, riderii ce vor cuceri podiumul se vor putea bucura de premii în numerar ce vor varia între 150 și 600 de lei, diferite produse oferite de sponsorii evenimentului Haiduci și Domnițe, tricouri de ciclism co-branduite Riders Club, dar și de medalii și diplome de concurs. Nu în ultimul rând, toți riderii înscriși la competiție pot participa la tombola organizată la finalul evenimentului, unde pot câștiga alte produse și oferte de servicii din partea sponsorilor și partenerilor evenimentului, printre care menționăm bicicleta GIANT Revel 29er, șase asigurări anuale de bicicletă oferite de Otto Broker și Trei coșuri de fructe și legume Abbara.

   Ultima zi de înscriere în concurs va fi joi, 5 noiembrie, iar aceasta se poate face doar pe platforma online Riders Club, pe pagina dedicată Haiduci și Domnițe.

Vrei sa comentezi?