contabilitatea-faptelor-bune    Ajuns la ediția a-IV-a,  proiectul Contabilitatea Faptelor Bune s-a orientat de data aceasta către două cazuri importante: primul se îndreaptă către doi copilași frumoși, conștiincioși și premianți la școala  din Gilău,  județul Cluj, pe care, însă circumstanțele i-au făcut să nu aibă un sprijin din partea familiei, iar cel de-al doilea către Denisa, o fetiță de 7 ani care suferă de o tumoare la ochi și care are 7 frățiori, cărora dorim să le aducem un strop de bucurie.

    Suntem convinși că le poți fi de ajutor, donându-le acele lucruri, care în copilărie te-au reprezentat și te-au făcut fericit. Asociația Studenților Contabili RATIO sprijină viitorul, viitor care stă în generațiile mici, iar pentru aceasta își propune să îi ajute pe acești copii să învețe și mai bine prin strângerea de lucrușoare (hăinuțe, rechizite, jocuri, cărți) care să le fie utile pentru dezvoltarea lor.

    Ce ar fi să aduci asemenea bunuri la standul RATIO amplasat în cadrul FSEGA, în perioada 8-15 Aprilie, pentru a le dărui acestor copii? Vei fi răsplătit cu surprize dulci din partea noastră și vei avea ocazia să încerci băutura ce ne poartă numele: RATIOnada.

Vrei sa comentezi?