curs-istoria-arhitecturii

   Art Out dorește să reunească toți pasionații de artă și să deschidă orizontul artistic al celor neinițiați. Împreună, putem cunoaște din tainele vechilor maeștri, putem afla istoria unor  monumente și a unor edificii. Putem învăța, descoperi și experimenta fascinantul drum al discursului arhitectural prin intermediul cursului pe care îl pregătim.

  Acest curs reprezinta cea mai buna oportunitate de dezvoltare personală și profesională pentru fiecare. Poți să te bucuri tu de această șansă sau să o daruiești celor dragi ție, oferindu-le cadou acest curs inspirațional.

  • Curs istoria arhitecturii

Descriere generală:

  Cursul reprezintă o incursiune frumoasă și plăcută în fascinanta lume a istoriei arhitecturii și se adresează tuturor celor care vor să descopere ceva nou.

  Predarea este centrată pe fiecare cursant în parte, pe nevoile și interesele sale. Cursul se bucura de o metodă novatoare, ancorată în realitatea cotidiană, cu un accent crescut pe legăturile dintre curentele și stilurile istoriei artei.

  Ceea ce este cu totul nou la acest curs este că nu există limită de vârstă. Astfel, părinți, copii, bunici, tineri studenți și absolvenți – toți vor putea să colaboreze în cadrul acestui curs modern, adaptat scenei artistice actuale.

  Trainer: Laura Lucia Mihalca – istoric de artă, artist vizual

  Număr ședințe: 5

Ședințele sunt de câte două ore fiecare.

  Program desfășurare curs: miercuri, orele 18.00 – 20.00

  Data începere curs: 13 ianuarie

  Pentru detalii despre costuri, oferte cu discounturi și despre programa cursurilor accesați: 

http://artout.ro/reviste/blog/curs-de-istoria-arhitecturii/

Vrei sa comentezi?