expozitie-art-out

    Art Out vă invită la Expoziția de arte plastice “Geometrii lirice” – Voicu Dragomir.

   Gazda expoziției este Centrul de cultură arhitecturală al UAR din București.

   Proiectul reprezintă retrospectiva ultimilor 4 ani de activitate ai artistului, concretizați în lucrări de grafică, pictură și sculptură.

  Seriile de lucrări construiesc o poveste în sine, transmițând multe despre percepțiile, trăirile și modul de a gândi și a relaționa al artistului. Seriile au în comun tendința către abstractizarea ideilor și a formelor și crearea unui univers interior specific artistului vizual.

 Titlul expoziției nu este întâmplător, întrucât arta sa poate fi plasată la limita dintre geometrie, abstractizare, conceptualizare și sfera lirică, sensibilă și plină de expresivitate a actului artistic, iar rezultatele demersului său nu încetează să ne surprindă.

   Voicu Dragomir este un artist vizual cu o uluitoare siguranță și maturitate de expresie, fiind activ în mai multe medii, de la pictură, grafică și sculptură, la fotografie și instalație. Experimentul, nonconformismul, conceptul unitar și rafinarea continuă a modalităților sale de exprimare îl recomandă drept un artist complet care anunță cu siguranță proiecte de anvergură.

Vrei sa comentezi?