Editura Herald și Librăria Cărturești Verona (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) au plăcerea de a vă invita marți, 24 octombrie 2017, ora 18.30 la evenimentul Arta de a trăi conștient, eveniment ce se va desfășura în cadrul campaniei naționale „Te așteptăm în librărie!”

   Ce înseamnă sa fii mindful?

   Suntem cu adevărat prezenți în viața noastră?

   Poate că din când în când avem nevoie doar de mici memento-uri, care să ne reamintească faptul că suntem deja demni, valoroși, merituoși. Uneori nu ne simțim astfel, iar acest lucru este din cauza rănilor și a cicatricilor pe care le avem din trecut, sau din cauza incertitudinii legate de viitor. Este îndoielnic că am ajuns de unii singuri să ne simțim lipsiți de merite. Am fost „ajutați” să ne simțim nevrednici. Am fost învătați într-o mie de feluri, atunci când eram mici, și ne-am învățat foarte bine lecțiile.

   Vom povesti pe marginea titlurilor Mindfulness zi de zi de Jon Kabat Zinn,  Mindfulness. 8 pași către fericire, de Bhante Gunaratana, Mindfulness pentru profesori de Patricia A. Jennings,  și Cum gătim realitatea. de Daniela Andreescu, alături de invitații: Daniela Andreescu (formator în managementul comunicării și relațiilor interpersonale, trainer, coach), Matei Georgescu (profesor universitar, psihanalist, psihoterapeut), Mihai Popa Radu (fondator Mindfulness Institute) și Andreea Neagu (psiholog, psihoterapeut), specialiști care vor împărtăși publicului prezent noțiuni din mindfulness și cum putem aplica acest concept în viața noastră de zi cu zi.

   Vă invităm, așadar, prin intermediul titlurilor din colecția Mindfulness, să discutăm despre atenția conștientă, despre ce înseamnă să fim cu adevărat prezenți în viața noastră, despre arta de a trăi conștient: eveniment Facebook

Vrei sa comentezi?