targ_de_martisoare_conil

Sâmbătă, 23 februarie 2013, între orele 10.00-14.00, în super-parcul de distracții TERRA PARK  (zona Drumul Taberei – Afi Palace Cotroceni), Asociația CONIL organizează cea de a IV-a ediție a Târgului Micilor Meșteșugari și Antreprenori Conil. 

Invitația se adresează tuturor grădinițelor bucureștene, precum și cluburilor de activități educaționale pentru copii, care doresc să promoveze și să comercializeze lucrările celor mici într-un cadru inedit și atractiv.

Aceștia se vor transforma pentru o zi în mici întreprinzători. Vor vinde diverse obiecte cu tematica Mărțișorului, meșterite chiar de ei la orele de activități din grădiniță: felicitări, mărțișoare, tablouri 3D sau decorațiuni hand-made.

Lucrările vor fi negociate și vândute chiar de către copii, părinților și publicului larg, iar încasările vor fi folosite astfel: un procent de 50% va reveni instituției participante, iar restul de 50% din suma va fi donat Asociației CONIL.

Donația către Asociația CONIL va susține o parte din  activitățile din cadrul cursurilor gratuite de weekend în beneficiul copiiilor cu nevoi speciale și al celor din medii defavorizate.

Detalii despre eveniment, înscriere și participare sunt disponibile pe site-ul asociatiaconil.wordpress.com sau pe Facebook, la adresa facebook.com/ConilKindergarten.

Înscrierile se pot face până la data de 18 februarie, persoană de contact:

Iuliana Berca – Coordonator proiecte Asociația CONIL

Tel: 0766.08.55.44

Email: office@asociatiaconil.ro

Vrei sa comentezi?