Asociația Paspartu și-a deschis campania de strângere de fonduri și sponsorizări din acest an. Și ce modalitate mai convenabilă de a face acest lucru decât prin deja celebrul 2%!

Afis 2 la suta_ Paspartu

   Dacă îți dorești să susții arta și cultura, dacă te interesează evenimentele dedicate jurnalismului cultural și vrei să citești articole despre tot ce mișcă pe scena artei contemporane, dacă vrei să fii față în față cu artiștii pe care îi admiri și să-i iei la întrebări, dacă ești interesat să înveți lucruri noi de la oameni faini sau pur și simplu să te simți bine la evenimentele noastre, atunci aruncă o privire pe ce scrie mai jos și vezi cum poți să te implici.

   Ce reprezintă 2%?

   În fiecare an, orice persoană fizică datorează statului un impozit de 16% (celebra „cotă unică”) din veniturile realizate anul anterior. Din fericire, legea fiscală îți permite să redirecționezi 2% din cei 16% pe care îi dai la stat, către o entitate non-profit, cum este Asociația Paspartu.

   De ce să ne dai nouă bani?

   De fapt, de ce nouă și nu altcuiva? Asta e întrebarea. (Pentru că pe cei 2 % sperăm că oricum nu îi lași statului.)

  • Pentru că Asociația Paspartu investește banii în cultură, susține artiștii tineri și valoroși, încurajează talentele și organizează proiecte benefice pentru comunitate și societate, în general;
  • Toate proiectele noastre sunt publice și transparente;
  • Dacă te plimbi puțin pe site-ul nostru, poți afla că suntem niște tineri care iubim voluntariatul și punem umărul la promovarea culturii românești adevărate, care are nevoie de susținere și promovare. Revista Arte & Meserii este cea mai bună dovadă.

   Pentru detalii și formulare, accesați link-ul: http://asociatiapaspartu.ro/doneaza-2/

Vrei sa comentezi?