Making Writing Essays Fun

   Asociația pentru Educație a dat startul Antrenamentelor de Creativitate. 

  Atelierele Making Writing Essays Fun, au fost susținute de Cristian Lupșa, fondator și editor Decât o Revistă și Ana Maria Ciobanu, editor Decât o Revistă. Cei doi antrenori de creativitate i-au ghidat pe participanți în călătoria scrierii unui eseu corect structurat, bine argumentat și original. Cele doua ateliere au fost interactive, cu exerciții practice și sfaturi personalizate.

  Workshop-urile au fost susținute în limba engleză de cei doi antrenori, iar participanții și-au exersat limba engleză scriind un text și susținând ideile lor în fața colegilor. Cele două antrenamente de creativitate au tratat același subiect, scrierea unui text scurt, dar au fost adaptate categoriilor de vârstă. Participanții au discutat și despre cărțile lor preferate, dificultățile pe care le întâmpină atunci când scriu un text, dar și cum pot face scrierea temelor pentru școala distractivă.

  Atelierele Making Writing Essays Fun au fost organizate cu scopul de a încuraja adolescenții să scrie, să își argumenteze ideile și să fie creativi. Cele două seminarii fac parte dintr-un șir de evenimente care vor fi organizate de Asociația Shakespeare School pentru Educație cu sccopul de a încuraja adolescenții să scrie și să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză.

  Cele doua workshop-uri Making Writing Essays Fun fac parte din sesiunile de pregătire pentru Shakespeare School Essay Competition. Participanții pot înscrie gratuit eseurile, online, pe site-ul www.shakespeare-school.ro, până pe 29 ianuarie 2015. După selecția celor mai bune 30 de eseuri, profesorii Shakespeare School stabilesc ierarhia finală în urma unor scurte interviuri cu finaliștii.

  Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Vrei sa comentezi?