campanie-craciun

Ca în fiecare an, Asociația Studenților Geografi face tot posibilul pentru a demonstra că oamenii încă sunt oameni, că aceștia au sentimente, că sunt solidari și din puținul lor îi ajută și pe cei de lângă, pe cei nevoiași.

Asociația Studenților Geografi, cu sprijinul Facultății de Geografie, organizează și în acest an Campania de Crăciun – Dăruiește un zâmbet!

Evenimentul urmărește  ajutorarea copiilor din Satul Cudalbi, județul Galați(sat puternic afectat de inundații in toamna acestui an) și a copiilor din Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever Calarași (C.S.C.C.H.S – Călărași).

Campania cuprinde mai multe activități:

1 – Comercializarea de produse handmade. Membrii ASG, geografi cu suflet mare, și-au luat din timpul lor liber și au creat steluțe, globulețe, felicitări, tricouri speciale pentru Crăciun și chiar niște prăjituri delicioase! Acestea se pot găsi la standul situat la parterul Facultății, de luni până joi(9-12 decembrie), între orele 12:00-16:00.

2 – Donații! Acestea se pot face la sediul ASG (demisolul Facultății-sala 21 bis), de luni până joi (9-12 decembrie) în intervalul orar 12:00-14:00. Aceste donații constau in hăinuțe și jucării, care sunt într-o stare decentă și care mai pot fi folosite de copilași.

3 – Spectacol de Crăciun! Acesta se va desfășura joi, 12 decembrie, în Amfiteatrul Mehedinți, începand cu ora 16:00. La acesta sunt invitate atât cadrele didactice din cadrul Facultății, cât și studenții acesteia.

Vrei sa comentezi?