portret_Astor_ labradorul_ folosit_in_sedintele_de terapie

Portret Astor labradorul folosit in sedintele de terapie

Asociația Minte Forte din Cluj-Napoca anunță lansarea celei de-a doua ediții a proiectului ”Terapie asistată de animale pentru copii”.

În cadrul programului, zece copii vor beneficia de ajutor specializat din partea psihologului Lavinia Chereji, dar și a labradorului Astor, pentru a-și îmbunătăți aptitudinile sociale, starea emoțională și stima de sine.

Proiectul se va desfășura în perioada 1 martie- 30 septembrie 2013. În această perioadă  fiecare din cei zece copii cu probleme de sănătate mintală va beneficia de ședințe care presupun activități precum plimbatul în lesă, mângâierea animalului, jocuri, exerciții de limbaj, memorie și atenție, sau discutarea emoțiilor și gândurilor copilului.

Mai multe informații despre program se pot găsi pe site-ul pentrucomunitate.ro

Pe lângă proiectul Terapie asistată de animale pentru copii, Asociația Minte Forte va lansa pe 11 martie Centrul Minții, un alt program care oferă servicii de consiliere psihologică la prețuri reduse și ședințe de informare în sănătate mintală. Pentru detalii, cei interesați pot scrie la adresa contact@minteforte.ro.

Vrei sa comentezi?