British Council București îi așteaptă pe copiii din clasele 1-12 sâmbătă, pe 5 octombrie, între 16.30 – 19.30, la BritTeen Open Day. În cadrul evenimentului, copiii și adolescenții vor putea participa gratuit la ateliere demonstrative de conversație în limba engleză pe teme variate, de la improvizație sau artă la știință sau dezvoltare personală.

Activitățile se vor desfășura la sediul principal British Council din Calea Dorobanților nr. 14, și preced deschiderea trimestrului de toamnă al clubului de conversație BritTeen, ale cărui sesiuni vor începe o săptămână mai târziu, pe 12 octombrie.

Clubul de conversație BritTeen de la British Council București urmărește să le ofere copiilor un mediu plăcut în care să exerseze cunoștințele dobândite la orele de limba engleză, să devină fluenți și încrezători în abilitățile lor de comunicare și să își dezvolte noi competențe utile pentru viitor.

Participarea la atelierele demonstrative din cadrul BritTeen Open Day este gratuită, iar rezervările se pot face pe adresa rsvpevents@britishcouncil.ro, în limita locurilor disponbile, comunicând ora preferată (16.30 sau 18.15), clasa în care este copilul și un număr de telefon pentru situații de urgență.

Vrei sa comentezi?