Absolventii primei editii

   Bookblog.ro și Club Revdepov vă invită la ediția nr. 3 a Atelierului de Scriere Creativă în SF & Fantasy. După ce antologia cuprinzând textele absolvenților primei ediții a atelierului a fost lansată anul trecut la Editura Millenium Books – Eroi fără voie – iar o a doua antologie cu textele cursanților de la ediția numărul doi este în pregătire, căutam nume noi care să se regăsească în paginile celei de-a treia antologii.

   Atelierul de Scriere Creativă în SF și Fantasy organizat de Club Revdepov și Bookblog.ro este singurul atelier de scriere creativă din care ieși scriitor debutat!  Cea de-a treia ediție a Atelierului se va desfășura în perioada 22 februarie 2016 – 3 aprilie, iar înscrierile au început deja și durează până pe 15 februarie.

   Cine vor fi maeștrii tăi?

   I-am ales pe cei mai buni pentru a te îndruma în ale scrisului, nume mari chemate la festivaluri și care sunt citate de câte ori se vorbește despre vârfurile SF-ului românesc: Michael Haulica și Dănuț Ungureanu sunt cei care coordonează atelierul. Alături de ei vor veni și invitați surpriză care vor susține întâlniri tematice.

   Beneficii?

   Pe lângă toate cunoștințele pe care scriitorii le pun la dispoziția ta și feedbackul constant pe texte, rezultatul extraordinar al atelierului este publicarea celor mai bune proze într-o antologie SF & Fantasy. Prima serie de cursanți a fost publicată deja: „Eroi fără voieeste numele primei antologii, recent apărută la editura Millenium Books.

   În urma primelor doua ediții, multe dintre prozele lucrate în cadrul atelierului au fost publicate și în reviste, majoritatea în regim profesionist, fiind bine primite de critică și de public.

   De asemenea, absolvenții au înființat, la inițiativa lui Michael Haulica, cenaclul „Secția 14”, în cadrul căruia se întâlnesc și își discută textele, ajutându-se reciproc.

   Cum te înscrii?

 Trimite, până pe 15 februarie, un mail cu subiectul „Atelier SF&F 3” și motivația participării la simina@revdepov.ro. Cursul se va ține într-un loc central din București, costă 600 de lei și cuprinde 12 întâlniri, câte două pe săptămâna. Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.

   Mai multe detalii despre atelier la adresa revdepov.ro/ateliere/sff  și Event pe Facebook

Vrei sa comentezi?