Proiectele Educaționale Cangurul vă propun o nouă provocare în comunicare: Cangurul Lingvist – Engleză.

   Testarea se adresează elevilor din clasele III-XII care nu sunt vorbitori nativi și nici nu au frecventat cursurile unei școli cu predare în limba engleză mai mult de doi ani.

   Indiferent de clasă, elevii pot alege unul dintre cele cinci niveluri de competențe: Story, Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo .

  • Nivelul Story se adresează cu precădere elevilor din clasele III-IV și este compus din 30 de itemi. Elevii care aleg acest nivel nu se califică la etapa de baraj.
  • Testele Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo sunt compuse din 50 de itemi fiecare. Se vor puncta 40 de întrebări, primele la care s-a răspuns. Toate informațiile despre Cangurul Lingvist – Engleză sunt pe: http://cangurul.ro/images/afise/afise2017/engleza/regulament-engleza-2018.pdf.

   Înscrierile se încheie pe 16 februarie, iar testarea este programată pe 3 martie. Pentru unul sau mai multe locuri la Cangurul Lingvist – Engleză intrați pe www.cangurul.ro, trimiteți un mail pe inscrieri@cangurul.ro sau sunați la numerele de telefon: 0212434035 şi 0212434036.

Vrei sa comentezi?