Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2015, ECDL ROMANIA a lansat Școala care dăruiește, care promovea și susține inițiativele umanitare organizate de elevi și profesori în școlile din toată țara.
   Spuneți ce fapte bune pregătiți la școală pentru Sărbătorile de Iarnă și Moșul ECDL poate să se alăture evenimentului vostru!
Înscrieri până pe 6 decembrie 2015.

Scoala care daruieste_Iarna_web

   Începând cu 23 noiembrie 2015, toți elevii și profesorii care intenționează să desfășoare proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Iarnă 2015, pot înscrie acțiunile lor la Școala care dăruiește, pe adresa marketing@ecdl.ro,  până la data de 6 decembrie 2015 inclusiv. ECDL ROMANIA va promova online evenimentele, iar popularizarea acestora poate conduce la susținerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

   Împreună ii putem determina pe ceilalți să devină mai buni de Sărbători!

   Școala care dăruiește Sărbători de Iarnă 2015 se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 31 decembrie 2015.
Înscrierea proiectelor  se face exclusiv în perioada 23 noiembrie 2015 – 6 decembrie 2015,  urmând ca apoi Moșul ECDL să facă selecția proiectelor cărora se va alătura.

   Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfășurate în folosul comunității.

   Școala care dăruiește se adresează tuturor unităților școlare din învățământul preuniversitar din România.
   Școala care daruiește este o inițiativă ECDL ROMANIA începând cu Sărbătorile de Iarnă din decembrie 2010, care urmărește promovarea și susținerea acțiunilor umanitare organizate de elevi și profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paște sau de Iarnă, în școlile din întreaga țară.

Vrei sa comentezi?