Bookfest_Craciun_2012Mii de vizitatori mari și mici au trecut pragul primului Salon de Carte si Cadouri Bookfest de Crăciun care are loc între 15 și 23 decembrie la Biblioteca Națională.

Organizatorii sunt convinși că tot mai mulți iubitori de carte și cultură vor veni în zilele următoare pentru a găsi aici cele mai bune cărți la cele mai bune prețuri și cele mai inspirate cadouri pentru Sărbătorile din acest an.

Jurnalistul Robert Turcescu vă așteaptă vineri 21 decembrie, în a șaptea zi de Bookfest de Crăciun, la ora 17:30, la o dezbatere pe marginea cărții sale Bucureștiul – chinurile și facerea, alături de expertul în administrație publică Sorin Ioniță și de criticul literar Alex Ștefănescu.

Editura Minerva lansează astăzi, începând cu ora 13:30, volumul Testament – o antologie de poezie română postmodernă în traducerea lui Daniel Ioniță. Vor prezenta traducătorul și editoarea Ana Munteanu. Evenimentul va fi urmat de un recital poetic susținut de Ilinca Tomoroveanu, Clara Vodă și Bogdan Vodă.

 Tot pe 20 decembrie, de la 14:30 va avea loc lansarea cărții Alunecarea cometei, de Vlad Neagoe (Editura Minerva). Vor prezenta autorul, Alex Ștefănescu și Ana Munteanu.

Vrei sa comentezi?