Un nou sezon Riders Club, plin de aventuri în mijlocul naturii și noi surprize, ia startul în această primăvară. Prima experiență de mountain bike ce adună un număr record de participanți din această comunitate este ZIUA B!

   Aflat la cea de-a 6-a ediție, evenimentul îți oferă oportunitatea să te bucuri din nou de mișcare în pădure, de aer curat și de a colecționa noi amintiri alături de familie și prieteni.

   Pe 5 mai 2018, pe malul lacului Cernica, ZIUA B, dă startul concursurilor de ciclism MTB din calendarul sistemului Riders Club, destinat sportivilor amatori.

   Fie că ți-ai testat deja abilitățile de rider în cursele din anii trecuți, pe teren plat, deal sau munte, fie că ești abia inițiat în acest sport superb, fie că te declarai iubitor de viteză sau pasionat de plimbare în natură, evenimentul ZIUA B este locul perfect pentru a explora toate aceste posibilități.

   Așadar, pe 5 mai, ești invitat să explorezi două trasee, desenate pe malurile lacului Cernica și croite prin mijlocul pădurii Cernica-Pantelimon, pregătite special pentru tine de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru.

  • Pentru cicliștii începători și pentru copii, începând de la vârsta de 5 ani, este creată tura scurtă de 19 kilometri, accesibilă și ușor de parcurs, astfel încât oricine să poată beneficia de o plimbare de neuitat în natură.
  • Participanții cu ceva mai multă experiență vor putea aborda cursa lungă, pe traseul Standard, de 38 de kilometri, care va oferi ocazia numai bună de a goni pe cărările întortocheate ale pădurii și de a admira culorile vii ale primăverii.

   Înscrierile sunt deschise și se fac online pe pagina evenimentului de pe www.ridersclub.ro iar până pe 21 martie beneficiezi de prețul minim de înregistrare de 85 de lei de persoană.

   Pentru copii este valabil tariful unic de 45 de lei pe toată durata înscrierilor.

   Pe cele două trasee se vor desfășura nu mai puțin de 41 de curse în total.

Vrei sa comentezi?