bookland_evolution_-_b-general_-_bucuresti-01_

   Luni, 19 septembrie 2016, debutează seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

   Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Facultatea de Marketing – ASE (sala Aula Magna).

   În prima zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Luana Ibacka – jurnalist & trainer, Vasile Calofir – actor,  DOC – cântăreț hip-hop.

   „Desi cartea de suflet, care mi-a influențat întreaga existență, este “Pe aripile vântului’, le recomand tinerilor‚Cuvintele îți modelează creierul’ de Dr. Andrew Newberg și Mark Waldman. Le propun să adopte un stil autentic, care să-i reprezinte și să-și seteze obiective în afara zonei de confort. Abia aștept să le explic de ce motto-ul meu este ‚Vorbesc ceea ce vreau să creez’.” declară Luana Ibacka.

   „Trebuie să te vinzi bine și să ai cultură generală. Că să poți să faci ce ți-ai propus, ai nevoie de încredere, pentru că tot timpul te vei afla într-o fază de start-up cu tine însăți/însuți și te vei descoperi cu fiecare etapă. Tot timpul poți mai mult!” spune Vasile Calofir.

bookland_evolution_-_speaker_vasile_calofir

   „Am mai scris proză, însă nu am scris o carte. Rima reprezintă un factor în plus de dificultate, pe când proza e mai ușor de scris. Scriu când vreau și nu trebuie să-mi coboare muza pe acoperiș, ca să am inspirație. Când am decis să fac numai muzică, am lasat un salariu de mii de euro, asumându-mi un risc. Eu consider cuantificarea a orice faci sau ai printr-o sumă anume drept o falie între oameni…pe când noi suntem toți la fel. Acum am ajuns într-o etapă a vieții în care vreau să construiesc.” considera DOC.

bookland_evolution_-_speaker_doc

      Participarea la conferințe este GRATUITĂ.

   BookLand pune la dispoziția tinerilor și platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii / organizații din România.

Vrei sa comentezi?