FotoBackinBusinessParty

   Sărbătorim cu fast revenirea cu forțe proaspete a tuturor antreprenorilor, freelancerilor și profesioniștilor clujeni printr-un eveniment tematic: Men in Black party!

   Promotor al spiritului colaborativocreativ, ClujHub pregătește surprize nebănuite pentru cei care vor călca pragul hubului pe data de 18 septembrie, începând cu ora 17:30. Sunt așteptați un număr de 100 de entuziaști din comunitatea locală.

  Evenimentul va debuta cu o rememorare succintă a celor mai importante momente din intensa istorie a ClujHubului, celebrând totodată comunitatea activă pe care am reușit să o închegăm în cei trei ani plini de evenimente, colaborări și provocări.

   Totodată vom prezenta concluziile surprinzătoare ale cercetării noastre cu privire la nivelul de satisfacție al profesioniștilor clujeni în raport cu mediul lor de lucru.

   Invitații se vor cunoaște printro sesiune de business speed dating, iar pasionații de jocuri video vor da liber distracției cu un LAN party. Am mai pregătit și o vânătoare de comori digitalizată pentru aventurieri, runde de poker pentru cei mai norocoși din fire, vizionări TED, photo booth și multe alte activități secrete!

   Accesul la open bar, barbeque și networking este nelimitat. Înregistrarea în prealabil este obligatorie și se poate face accesând linkul de mai jos: http://tiny.cc/clujhubparty.

Vrei sa comentezi?