Bani-de-Buzunar

   Școala de Valori și ING Bank au lansat programul Bani de buzunar 2.0, o platformă de educație financiară adresată unui număr de 300 de elevi din București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Brașov și Cluj-Napoca.

   Este primul program educațional pentru liceeni, care folosește metodologii de învățare combinată (blended learning). Mai exact,  alternează ateliere la clasă cu ateliere online. Proiectul își propune să ofere tinerilor informații și instrumente pentru a învăța să ia decizii înțelepte pentru viitorul lor financiar.

   Planuri de viitor, cheltuieli, venituri, investiții și buget personal, dar și cum pot fi înmulțiți rapid și creativ 100 de lei, acestea sunt câteva dintre temele atelierelor online desfășurate pe platforma escoaladevalori.ro – principalul instrument educațional al proiectului.

   Participarea elevilor în proiect este gratuită, înscrierile s-au făcut în urma prezentărilor realizate în liceele din cele 5 orașe, prin completarea formularului de aplicare sau prin completarea formularului online de pe site.

   Pentru detalii vizitați site-ul proiectului www.escoaladevalori.ro

Vrei sa comentezi?