Asociația studențească “Liga Studenților Economiști” din Iași organizează „BALUL BOBOCILOR FEAA 2015”, eveniment ce va avea loc joi, 19 noiembrie, începând cu ora 20:00, în Club SKYE.

Balul Bobocilor 2015

   Pentru ediția din 2015 organizatorii propun o schimbare radicală de stil, trecând de la ritmurile hip-hop adoptate în anii precedenți (Grasul XXL, Paraziții, Guess Who) la ritmurile electro, mult mai cerute de tinerii economiști.

   Pe lângă schimbarea de stil muzical, și tema evenimentului va fi una inedită, cele cinci perechi urmând a se duela pentru a cuceri regatul unde sunetul electrizant, jocurile de lumini și culorile ultraviolete reprezintă un stil de viață. Concurenții vor trece prin diverse probe care le vor pune la încercare talentul, spontaneitatea, dinamisul și creativitatea. Aceștia sunt pregătiți să ne ofere un spectacol de neuitat și determinați să conducă tărâmul aflat sub umbra misterului, denumit „Secret Kingdom”.

   „Anul acesta dorim să redefinim conceptul de bal al bobocilor. Cele două-trei ore de probe încheiate cu un recital de 30 de minute ale unui artist in vogă au adus publicul într-o zonă de monotonie. De aceea, am decis ca în 2015 să invităm un cunoscut DJ din țară, care va mixa până dimineață. Sper ca publicul să fie încântat de această schimbare și să rămână cu o amintire plăcută de la Balul Bobocilor FEAA 2015!” – a declarat Lucian Mușat, președintele Ligii Studenților Economiști Iași.

   Pentru afterparty, organizatorii l-au invitat pe Dj ShiveR, un cunoscut DJ din România care a mixat la cunoscuta petrecere pentru studenți „Booha College Party” și pe scena de la festivalul „Electric Castle” 2015.

   Partenerii principali ai ediției din 2015 sunt cei de la LycaMobile România.

  Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de la standul LSE din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor – corp B, parter de luni până vineri între orele 10:00 – 16:00 sau sunând la numărul 0761 165 702Georgiana Mocanu.

Vrei sa comentezi?