bookfest-bookblog

Dacă încă n-ați aflat, Bookfest se va desfășura anul acesta între 29 mai – 2 iunie la Romexpo, pavilioanele C1 – C5. Acestea sunt datele: peste 200 de expozanți, 24 de autori și profesioniști ai cărții, invitatul de onoare ai ediției – trioul Germania, Austria și Elveția.

Programul Bookfest: miercuri, 29 mai, și joi, 30 mai, între orele 10.00 și 20.00, vineri și sâmbătă, între 10.00 și 22.00, iar duminică, de la 10.00 la 20.00. Intrarea publicului este liberă!

Sunteți invitați să vă înarmați cu spiritul de aventură și să vă înscrieți la o Vânătoare de comori marca bookblog.ro. Întreaga vânătoare se va desfășura în interiorul târgului sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 15:00.

Vă pregătim „comori” livrești, desigur, dar care să vă solicite imaginația și atenția. Veți căuta imagini, bestseller-uri, texte, poate chiar autori 🙂 . Premiile vor fi tot ce avem noi mai bun: multe cărți și Carduri de Cititor Feroce

Regulament vânătoare

– Se pot înscrie echipe de 1 sau 2 persoane
– Participanții trebuie să se întoarcă la maxim o oră de la start. Cei care se întorc mai târziu nu vor mai fi luați în considerare pentru premiere.
– Câștigătorii vor fi desemnați în ordinea punctajelor.
– Concurenții trebuie să ajungă la o serie de puncte pe traseu unde să realizeze diverse taskuri – fiecare task (indicii, foto etc) are un punctaj.
– La începerea traseului toți concurenții vor primi o harta care conține locul comorilor
– Vor fi 3 premii: – premiul 1, premiul 2 și un premiu special acordat prin tragere la sorți
– Sistemul de punctare: fiecare task are un punctaj, primul sosit va primi 2 puncte în plus, al doilea sosit va primi un punct în plus. Dacă există mai mulți concurenți cu același punctaj departajarea se va face prin tragere la sorți .

Luați cu voi: ceva de scris și ceva cu care să faceți fotografii (cameră, telefon sau orice alt dispozitiv )

Înscrierile: se pot face pe adresa andreea@bookblog.ro – trimiteti un mail cu titlul Vănătore de comori și spuneți-ne numele – sau la fața locului.

Vrei sa comentezi?