caravana-lsrs

     Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) se alătură demersului British Council de promovare a studiilor în Marea Britanie în liceele de artă din mai multe orașe din țară.

    În perioada 2-5 iunie 2014, Dl. Conf. univ. Andy Joule, reprezentant al  University of the Creative Arts  vizitează cinci licee de arte din diferite orașe din România. Aceștia, împreună cu voluntari LSRS le vor prezenta elevilor din liceele de profil posibilitățile de a studia în Marea Britanie. La inițiativa British Council, vor avea loc mai multe întâlniri cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, dar și cu elevii acestora.

    Liga Studenților Români din Străinătate susține și se alătură acestui eveniment. Astfel, Caravana LSRS va intersecta traseul evenimentului British Council, iar voluntari ai LSRS vor fi prezenți alături de oaspeții din Marea Britanie pentru a le vorbi tinerilor despre posibilitatea de a studia în Marea Britanie, dar și în alte țări ale lumii.

    Programul seminariilor British Council:

  • 2 iunie 2014 – București, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” – ora 12:00
  • 3 iunie 2014 – Brașov, Liceul de Artă „Hans Mattis Teutsch” – ora 10:00
  • 4 iunie 2014 – Sibiu, Liceul de Artă din Sibiu – ora 10:00

                      – Alba Iulia, Liceul de Arte „Regina Maria” – ora 14:00

  • 5 iunie 2014 – Cluj Napoca, Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea” – ora 10:00

                    – Cluj Napoca, Transylvania College, ora 14:00

  Programul complet, precum și alte informații despre eveniment puteți găsi pe site-ul http://lsrs.ro/caravana,  dar și pe blogul GoStudy http://gostudy.lsrs.ro/caravana/

Vrei sa comentezi?