Bucharest-Summer- University-2014

    Bucharest Summer University 2014 prelungește perioada de aplicații!

     Școala internațională de vară este un eveniment organizat de Academia de Studii Economice din București și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București, și va avea loc în perioada 10 -24 august 2014.

    Bucharest Summer University este un program educațional internațional de renume ce își propune dezvoltarea perspectivelor participanților prin dialog și dezbateri cu specialiști atât din mediul academic, cât și din mediul de afaceri.

    Ediția din acest an abordează tema “Provocări și oportunități financiare pentru o economie și își propune să îi familiarizeze pe cei 55 participanți din peste 26 de țări cu concepte fundamentale din domeniu.

    În urma unei analize în detaliu a aplicațiilor și a feedback-ului oferit de către foștii participanți, perioada de aplicații a fost prelungită:

  • 15 iunie 2014: pentru o aplicație de tip “Full Scolarship”
  • 25 iunie 2014: pentru aplicațiile de tip “Partial Payment” și “Total Payment”.

   Participanții vor avea parte de activități distractive, excursii în București și în țară și seri tematice, ce au ca principal scop intensificarea interacțiunii și a comunicării dintre ei.

    La sfârșitul celor două săptămâni, absolvenții vor obține atât diploma de participare cât și cinci (5) ECTS (puncte credit transferabile internațional).

 Mai multe detalii, precum și modalitățile de aplicare pot fi obținute accesând site-ul oficial Bucharest Summer University: www.bsu.ase.ro.

Vrei sa comentezi?