Școala internațională de vară Bucharest Summer University, proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților, se va desfășura în perioada 9-23 august 2015, cu mentoratul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului și în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

AFIȘ BSU 2015

   Bucharest Summer University este un program educațional internațional de renume, ajuns deja la cea de-a 11 ediție, ce își propune dezvoltarea perspectivelor participanților prin dialog și dezbateri cu specialiști atât din mediul academic, cât și din mediul de afaceri. Cea de-a unsprezecea ediție a școlii de vară ,,Bucharest Summer University” propune participanților o temă interesantă: „Antreprenoriatul și mediul de business agroalimentar în economia globală” (en.”Entrepreneurship and agribusiness intentions in the global economy”) și își propune să îi familiarizeze pe cei 55 participanți din peste 25 de țări cu concepte fundamentale din domeniu.

   Anul acesta, ne-am propus ca școala de vară Bucharest Summer University să îmbine atât pentru cursanții români cât și pentru cei străini un mediu dinamic de studiu cu un program cultural atent stabilit. Echipa organizatoare pregătește pentru participanți numeroase activități distractive, excursii în București și în țară, precum și o serie de cursuri interactive,  prin care ne propunem să intensificăm interacțiunea și comunicarea dintre acestia.

   Evenimentul academic oferă participanților șansa de a învăța de la o parte din cei mai buni specialiști în domeniu, prin participarea la cursuri a unor speakeri de talie internațională dintre care îi amintim pe: Gianluca Lazeti(Metro International), Diego Begali (Profesoral Universității din Verona), Doru Bulată (Consultant al Președintelui EximBank și Vice-Președinte EximBank)

   Printre evenimentele și activitățile deja de tradiție ale Bucharest Summer University, putem enumera: vizita la Palatul Parlamentului, Turul cu bicicletele, Global Village sau Bucharest City Tour. Programul complet al activităților din vară poate fi vizualizat pe site-ulwww.bsu.ase.ro, secțiunea Program. Accesând această opțiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locațiilor și activităților pregătite, aflând astfel mai multe detalii despre modul cum își vor petrece timpul în această vară. Pe lângă acestea, echipaorganizatoare pregătește multe surprize plăcute pentru cei 55 de studenți de la ciclurile licență, masterat și doctorat care mai pot aplica pentru obținerea unei burse integrale până pe 12 iunie sau pentru una din cele două modalități de plată pentru ocuparea unui loc în cadrul școlii internaționale de vară, Bucharest Summer University,până pe 26 iunie.

Vrei sa comentezi?