Bucharest- Summer- University

   Școala internațională de vară Bucharest Summer University, este un proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților și se va desfășura în perioada 14 – 28 august 2016, cu mentoratul Facultății de Administrație și Management Public și în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

   Ajuns deja la cea de-a 12 ediție, Bucharest Summer University își propune dezvoltarea perspectivelor participanților prin dialog și dezbateri cu specialiști atât din mediul academic, cât și din mediul de afaceri. Această ediție a școlii de vară ,,Bucharest Summer University” vine cu o nouă temă interesantă: „Public Value, Politics and Public Management in the European Union” și își propune să îi familiarizeze pe cei 55 participanți din peste 25 de țări cu concepte fundamentale din domeniu.

   Ca și până acum, școala de vară Bucharest Summer University va îmbina un mediu dinamic de studiu cu un program cultural atent stabilit. Echipa organizatoare pregătește pentru participanți numeroase activități distractive, excursii în București și în țară, precum și o serie de cursuri interactive,  prin care ne propunem să intensificăm interacțiunea și comunicarea dintre aceștia.

   Evenimentul academic oferă participanților șansa de a învăța de la o parte din cei mai buni specialiști în domeniu, prin participarea la cursuri a unor speakeri de talie națională și internațională.

    Printre evenimentele și activitățile deja de tradiție ale Bucharest Summer University, putem enumera: vizita la Palatul Parlamentului, Turul cu bicicletele, Global Village sau Bucharest City Tour. Ca în fiecare an însă, echipa organizatoare pregătește multe surprize plăcute pentru cei 55 de studenți de la ciclurile licență, masterat și doctorat care au putut aplica pentru obținerea unui loc până duminică, 17 iulie.

Vrei sa comentezi?