Una dintre cele mai importante companii de training în comunicare din Marea Britanie – International School of Communication – a intrat pe piața românească cu un program de instruire avansat, susținut în parteneriat cu agenția locală Creative Business Management. Bucureștiul devine, astfel, al treilea centru de training al companiei britanice, după Londra și Dubai.

   Decizia ISOC vine ca urmare a rezultatelor unui studiu realizat de partenerul din România în care se arată că tot mai multe companii de la noi din țară sunt interesate de accesarea programelor de training susținute de speakeri de anvergură internațională, cu o experiență care depășește nivelul actual al pieței autohtone. “Necesitatea instruirii de către un trainer internațional vine ca urmare a globalizării puternice a business-urilor românești, iar nevoia de adaptare este una accelerată” spune Bianca Preda, Business Manager în cadrul agenției.

   La următorul curs de comunicare susținut de experții britanici în România, pe 6-7 iunie, s-au înregistrat deja participanți din Republica Moldova și Azerbaijan. În prezent, Creative Business Management prospectează potențiali clienți din rândul companiilor care au business-uri în dezvoltare pe piața locală, dar care comunică cu parteneri internaționali.

   “Europa de Est devine o piață tot mai atractivă pentru firmele de training din Marea Britanie sau SUA, care au realizat că există un potențial foarte mare pentru companiile în creștere din această zonă. Susținerea cursurilor la București este una dintre modalitățile pe care International School of Communication a ales-o pentru a se lansa pe o piață în continuă creștere, dar care nu are încă resursele financiare pentru a investi în programe de training susținute în Londra sau Dubai. Avantajul Bucureștiului este costul redus de transport și cazare fără a face compromisuri la calitatea cursului. Practic, vorbim de aceleași cursuri organizate de mai mulți ani cu succes în Londra, care acum sunt susținute la București”a declarat Bianca Preda, Business Manager în cadrul Creative Business Management, partenerul în România al ISOC.

   Primul program de comunicare al organizației britanice s-a desfășurat în luna noiembrie a anului trecut, când lectorul Kelly Freeman a susținut un curs de Event Management și Strategii avansate de PR. La curs au participat atât persoane din România, cât și din Republica Moldova, reprezentanți ai companiilor multinaționale cu funcții de decizie în domeniul comunicării.

   Următorul program de training susținut de International School of Communication în România este programat pentru luna noiembrie 2017 și va integra un curs nou, cel de Public Speaking.

Vrei sa comentezi?